I dag leverer NIM sin årsmelding for 2017 til Stortinget

NIMs årsmelding for 2017.

Hva skjer i møtet mellom ny teknologi og menneskerettighetene? Det er temaet på vårt seminar i Oslo, tirsdag 10. april, der vi lanserer vår årsmelding for 2017. Tema for årets lanseringsseminar har vært høyaktuelt i 2017. Vi har invitert Datatilsynets direktør Bjørn Erik Thon og direktør ved Teknologirådet Tore Tennøe til å gruble høyt med vår egen fagdirektør Anine Kierulf om noen […]

Hva skjer i møtet mellom ny teknologi og menneskerettighetene? Det er temaet på vårt seminar i Oslo, tirsdag 10. april, der vi lanserer vår årsmelding for 2017.

Tema for årets lanseringsseminar har vært høyaktuelt i 2017. Vi har invitert Datatilsynets direktør Bjørn Erik Thon og direktør ved Teknologirådet Tore Tennøe til å gruble høyt med vår egen fagdirektør Anine Kierulf om noen av de menneskerettslige utfordringene vi ser.

I årsmeldingen fremhever vi også andre utfordringer på menneskerettighetsfeltet, som vold i nære relasjoner, barn på flukt, isolasjon i arrest og fengsel, elektrokonvulsjonsbehandling uten samtykke og tros- og religionsfrihet.

Les vår årsmelding her.

For mer informasjon om lanseringsseminaret, følg denne lenken.

Se vår pressemelding.

Pressekontakt: Elianne Kemble-Clarkson, tlf: 900 12 727, epost: elk@nhri.no.